Premium Beautiful - More than about being beautiful

0
If you think that all corsets are for women and for beauty purposes only, you might want to change your mind after reading this.

Hear ye, hear ye, hear ye!

Introducing the new revolution of corsets - the Premium Beautiful.





Long Brassiere



Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik



Long Girdle



Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



Waist Nipper



Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.
It is not just a normal corset, but:
  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.
  • Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.
  • Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.
  • It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
  • Its contains Far Infra Red Rays (FIR).
  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
  • Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.
  • Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.
  • Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan…
  • Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.

Terdapat dalam 3 siri iaitu:

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA
Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG
melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL
mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
Keistimewaan F.I.R (Far Infrared Rays)
  • memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • meningkatkan kadar metabolisma
  • memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • mengeluarkan peluh asid
  • mengalakkan tumbesaran lebih teratur
  • mengekalkan kesegaran badan
  • mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit
  • tidur lebih selesa dan nyenyak
  • menghilangkan bau badan
  • menghilangkan kulat dan fungus
  • membersihkan udara dalam badan
  • mengekalkan kepanasan suhu badan
  • menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
  • membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik

Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal.
Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful, sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupun pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut.
Kajian mendapati, air susu ibu (manusia) yang disimpan dalam bekas yang ditutup selama beberapa hari akan menghasilkan ULAT HIDUP.
Berbeza dengan susu sapi/lembu yang akan bertukar menjadi KEJU setelah disimpan beberapa hari.
(Uji-kaji ini boleh anda lakukan sendiri di rumah)
Pada yang belum memiliki Premium Beautiful, jangan risau .. jom contact Aja for Free Consultation, Free Trial.

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, uolss mungkin akan mengalami ‘healing crisis’- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku… Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss .. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari .. Jangan risau jika uolss mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan .. better dikeluarkan dari dalam badan dari simpan kan? ..

Simptom-simptom yang normal berlaku:

1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan uolss minum cukup air.

2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan 
lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.


Testimoni:

So kalau belum try corset ni (pakai Waist nipper dia dalam 5 minit pun angin dah start keluar dari badan), just contact me: Aja 016-3310 484 or my bestie Ziana Azizan.

0 comments: