Testimoni 1 BB Plus Collagen

0
I memang teruja betul tengok kawan2 dalam TLC pakat ramai2 upload gambar before and after minum BB Plus Collagen. Semua muka dah berubah cerah & berseri2, dah tak kusam, kesan jeragat hilang, kulit muka halus macam kulit tomato, siap kulit tumit yang pecah2 dah jadi halus balik!



Mula2 I tak nak minum pun stok yg ada kat rumah tu, semua untuk I jual. Tapi lama2 tgk gambar2 testimoni tu, mcm takleh blah pulak kan, so i pun start minum 5 days ago. Kesannya?

Jeng jeng jeng...


Untuk gambar before (5 days ago) , perasan tak at the end of the day kulit akan  jadi berminyak2. I kerja dalam air-cond untuk 9-10 hours SETIAP HARI, jadi kulit muka I memang agak kusam, T-Zone berminyak tahap boleh perah & goreng ikan, and bahagian tepi2 mulut kering sangat sampai kadang2 kalau musim panas akan menggelupas & jadi macam kesan ayaq liuq basi. selalu kena cover line pakai mosturizer.

Lepas 5 malam i amalkan minum BB Plus Collagen sebelum tidur (means I minum
SEKALI SAHAJA dlm sehari), tadaaa.... tu la hasilnye. kulit i lembut giler. semalam dalam kereta mase balik dari tgk Fast & Furious 6 (citer tu best, by the way. haha), i raba2 pipi sendiri n syok sensorang sbb lembut sgt & TAK BERMINYAK. Lepas tu I suruh inchek hubby rasa, dia pun cakap "Ha'ah lembutlah. Wah so good ar??". N beliau tak payah membebel pasal muka i yang kusam sebab tak suka make up bila keluar. Kikiki.

Tapi I paling suka BB Plus ni sebab dia boleh cerahkan bahagian kulit yang kusam. So tak la nampak tua sangat kannnz. hehehe.

Selain daripada kulit, BB Plus Collagen also works on your sakit2 sendi. Especially the elders yang tend to get athritis, memang boleh minum BB Plus ni, it will replace cell yang dah terlalu lama u'olls guna tu kepada new cells and sakit2 tu akan berkurangan.

BB Plus Collagen ni diluluskan oleh International Food Research Center (IFRC) Asia & KKM, jadi u'olls tak perlu risaukan status halal & keselamatan produk ni k. Lab test sahkan TIADA DNA BABI dalam BB Plus Collagen ni. Alhamdulillah. Kolagen dalam BB Plus ni derived dari ikan. Other than that, kandungan lain is anggur & blackcurrant. Sedap macam Ribena.

Sekarang ada promotion tau, beli 3 kotak dapat 1 kotak FREE! Yeayyyy :)

1 box (20 sachets) = RM180 saja. kalau nak try dulu few sachets pun boleh.
contact me for special price!



Untung kalau u'olls beli 3 box tu sebab nanti 1 box jadi RM135 saje. Murah tuuuuu!


To order: contact me Aja Lim 016-331 0484
Love,
Aja



0 comments: