Biozone Food Purifier

0

Perhatikan buih-buih yang terekstrak keluar hasil proses pengozonan 
dengan menggunakan Biozone Food Purifier.



Extracted bubbles from ozonation process using Biozone Food Purifier.


Proses pengozonan pada ikan yang dibeli dari pasar.
Ozonation process on fishes bought from the market.








Buih yang terhasil tu adalah toksin yang ada dalam pengawet ikan itu. Baunye busuuuuk! The smell's damn funky! Sape kata ikan jual kat pasar takde pengawet? Even kucing kampung yang dah biasa makan ikan kampung akan tolak ikan yang kita beli dari bandar. 

Cuba fikir, perjalanan ikan tu nak sampai ke kita dari nelayan, pembekal, pasar, kedai ikan, kita. Bukan berlaku dalam sehari je tau. Semua orang tahu ikan yang baru naik dari laut pun kalau terbiar je tanpa ais akan membusuk & mereput. Tapi ais je takkan mampu kekalkan kesegaran ikan. 

So peniaga especially supermarket, akan letak pengawet (formalin or phormaldehyde - pengawet mayat) supaya ikan tu sentiasa segar & tak lebam.


Buih yang terekstrak tu siap boleh diangkat & dibakar. Lepas bakar buih tu jadi keras dan boleh ditarik2 macam chewing gum. Itu menandakan bahan tu bahan kimia. BUKAN BUIH LEMAK! Buih-buih inilah yang tersimpan bertahun2 dalam usus kita & akibatkan macam2 penyakit macam kanser, strok, sakit jantung & alergi.

Nak tengok proses pengozonan pada daging lembu beli kat pasar tani? 

Haaa... LAGI BUSUK!

2 kali proses Biozone pun still banyak bubbles. Last2 mama suruh cepatkan sebab dah lambat nak masak. Adess...

Cuba tengok bubbles dalam piring kecik tu, bubbles biasa boleh ke angkat, pindahkan & bakar? Tepu sangat!
Ini bermakna selama ni kita makan bahan BERBAHAYA!


Kesan toksin, pengawet dan racun serangga
pada daging, makanan laut sayuran dan buah-buahan:
- strok
- sakit jantung
- alahan/alergi
- eczema
- kanser usus
- angin pasang
- keletihan
- masalah penghadaman
- kulit pucat/bercapuk
- jerawat
- kelemumur
- selsema
- lelah
- darah tinggi
- kanser (terutamanya buah pinggang)
- sakit sendi

Jangan biarkan sampai dah terlewat. Jangan sayang duit demi kesihatan.
Inilah sebaik-baik anugerah dariNya.

Kami Biovelocity Top Agents (Aja & Haikal Lim) buat FREE DEMO 
dari rumah ke rumah di sekitar Lembah Kelang. 
Selamatkan keluarga kita dari bahan berbahaya ini hari ini!

KAMI JUGA TERIMA BAYARAN ANSURAN 
& ADA SPECIAL PRICE. RETAIL PRICE: RM1750, BUT BIOVELOCITY TOP AGENTS SANGAT BERMURAH HATI UNTUK BERI HARGA  ISTIMEWA :)

Call/SMS/WA: Aja 016-3310 484/Haikal 016-776 8793

0 comments: