My first Sales Manager Award. If I can do it, why can't you?

0
Syukur alhamdulillah. Puji-pujian kepada Allah atas anugerah kehidupan di bumi yang fana ini.
Tak kira betapa berdosa dan lekanya aku, Kau masih berikan aku peluang untuk perbaiki diri & keluarga.
Selawat & salam buat junjunganMu Muhammad SAW.
Atas pengorbananmu menyebarkan syiar Islam, hidup kami bertapak atas sunnahmu, Ya Muhammad.

Menunjung kasih tak terhingga buat bonda Salha Zain & ayahanda Al-Faath Al-Ayubbi atas tunjuk ajar dan perih jerihmu membimbing kami yang sering saja terjatuh dan alpa dalam perjuangan memperbaiki jati diri & ekonomi kami ini. Ikhlas dari hati, Top Leaders Circle bawah pimpinanmu banyak mengajarku erti kesabaran & kenikmatan buah-buah perjuangan.

Atas keredhaan tuhan, junjunganNya, ibu bapa, keluarga, para mentor dan sahabatku dalam Top Leaders Circle inilah, aku berjaya meraih anugerah SM dalam perniagaan ini. Syukur alhamdulillah! Tak pernah ku jangka dengan jualan RM20k,  itu pun buat sambil lewa dalam blog & Facebook, layak juga aku menaiki pentas bersama para sahabat dan yang paling utama, sahabat yang tak pernah letih membimbingku dalam perniagaan ini sejak awal beliau mengajakku berniaga, Ziana Azizan.



Muka kaver nebes nak naik pentas. Dahla tersalah kod warna baju. Hew hew hew.

PGRM hall before guests arrival

Some of the SM/SSM qualifiers. Tahniah u'olls!

Sebenarnya En Lou Gong bukan suka sangat event2 rasmi nih, rimas katenye.
Tapi dia still temankan jugak. Sho shuweeet :)

Merah hitam warna rasmi kami. Nampak garang!

Sabun magik Marine Essence & ubat gigi & syampunya pun ada.

Kak Linda, me & Mak Yong Ziana

Pemandangan dalam dewan sebelum majlis start

Nyanyian Hai-O Perjuanganku.
Biar orang perlekeh macam mana pun, lagu ni tetap buat aku sebak

Taklimat awal oleh penaung

Belum naik pentas dah dapat bunga dari mentor :)

Masa berebut nak bergambar dengan Kak Salha :p

Finally! Dapat gak bergambar dengan Datuk Siti Nurhaliza,
ehhhhh Salha Zain!

Isn't she gorgeous?

CDM Cikgu Hafiz yang terus dapat kahwin lepas join Hai-O for 3 months.
Usaha tangga kejayaan. Nak atau tak nak je :)

Our backdrop

The MCs. Sorry tak ingat siapa. But they were good & entertaining

Alhamdulillah. Setahun 3 kali melancong FREE. Ni video untuk Gold Coast, Aussie

Let's join this trip together. Contact me to know how!

Dance performance. I wish ada chinese drums performance. wahahahaha

Me being silly, mesmerized by the lights

Door gifts & flowers from my mentors, Salha Zain &Al-Faath
Our Top Leaders Circle family. Such inspiring people!
Dugaan bertalu-talu tapi diorang tetap kuat & teruskan bisnes. Kagum!

Biz partners. From left: Ziana, me, Nor Ezan Halid & Roslindawati Ariffin.
See you girls at the top!

Pembakar semangat kat office :p
Corsage yang dipakai masa award pun ada lagi.
Sila abaikan semak di belakang. Ngeee~~

0 comments: