BBplus Collagen tak boleh laku di Korea?

0
Semua orang tahu, orang Korea tak kira lelaki atau wanita gilakan kecantikan dan produk kosmetik. Secara logiknya, pasti BBplus Collagen boleh jadi produk pilihan mereka, betul tak?

Tapi.... Pagi tadi saya terjumpa artikel ni:

Wanita Korea obses dengan trend 'eye bag'. Bacalah, pasti anda pun tertanya-tanya.


Aneh, kan? 

Benda ni buat saya risau BBplus Collagen takkan laku dan tembusi pasaran Korea. Sebab, rata-rata customer saya di Malaysia 'complaint' EYEBAG MEREKA HILANG selepas minum beberapa paket BBplus.

Achaner tu??

Oh ye, jangan lupa tau. Promosi Beli 3 kotak, dapat FREE 1 kotak BBplus Collagen + 1 shopping bag comel BBplus Collagen warna Pink bakal berakhir 31 Oktober 2013 ni. Jadi kalau nak top up stok yang ada, cepat2 pesan sekarang. 

Sekotak RM180, tapi saya bagi special price RM160 sekotak kalau beli 3 kotak.

Tapi ada lagi...

3 pembeli terawal akan dapat seketul sabun Marine Essence Beauty Bar PERCUMA! Makin cepatlah kesan kulit cerah berseri-seri nanti u'olls! 

Tumit licin, ketiak dah tak hitam, siku pun halus je & tak kering. Tak payah Photoshop dah :)


0 comments: