Trial Pack For Lactolite & BBplus Collagen

0
Hi all! Anda pasti tertanya-tanya tentang keberkesanan serta kesan BBplus Collagen & Lactolite, kan?





Soalan yang biasa ditanya oleh bakal customer saya ialah:

1. Berkesankah BBplus Collagen/Lactolite?

2. Ada kesan sampingankah pada mereka?

3. Minum Lactolite tu takkan ter'cherry berry' (cirit-birit)kah?

4. Berapa lama untuk BBplus menunjukkan kesannya?

5. Apa rasa kedua-dua produk di atas?



Jadi, saya nak bagitau khabar gembira ni.
Dua-dua produk dah ada TRIAL PACK untuk anda cuba sendiri dan lihat keberkesannya.

Trial Pack Lactolite: 5 sachet bernilai RM35 sahaja

Trial Pack BBplus: 5 sachet bernilai RM50 sahaja

Kalau minum dua-dua sekali, semakin gebulah kulit kita sebab BBplus itu sendiri pun dah cukup berkesan walaupun baru minum 3 malam.

SMS/WA: 016-3310 484
e-mail: shajaraz85@gmail.com

0 comments: