Marine Essence, parut selepas bersalin & celah kelengkang yang kehitaman

0
LOL! Still rasa nak tergelak & comel sangat my officemate tu. Dia tanya boleh ke Marine Essence putihkan celah kelengkang? Lepas tu muka dia tersipu-sipu merah. Hehehe.

Korang ada masalah ni tapi malu nak bagitau?

Atau masalah ni?


Memang bolehlah sayang. Kami pun dah cuba sendiri. Sebelum ni guna jugak produk lain tapi macam takde kesan langsung je, bila guna Marine Essence dalam 2-3 hari je dah nampak perubahan ketara. Macam mana kami tahu? Ambik gambar sendiri & tengok sendiri la pastu judge. CONFIRM korang puas hati punyalah.

Cuma... Cuma...

Takkan nak letak testimoni bergambar celah  kelengkang kat sini, kan? Tak pasal2 kena label site content "adult" plak kang. I tak rela. Hew3.

Apa ni? Apa ni? I malu laaa tunjuk celah kelengkang!


Dah ramai customer yang puas hati sebab celah kelengkang (crotch area) & ketiak (underarms) diorang dah putih.

Hah, ni lagi satu hal. Orang Asia ni pemalu belaka. Susah nak dapat testimoni gambar ketiak. Aurat tu, beb. Hahah.

Now you can get rid of that marks with Marine Essence and strut your stuffs in bikini again!


Latest Most Frequently Asked Question: Can Marine Essence heals and brightens my operation scars after giving birth?
Answer: Sure can de! Just use it as normal soap everyday. No need to scrub it so vigorously ler. Kesian the skin. Result may vary. Some people just need a few days and some people will need a week or two. But 100% of my customers see the result in less than 3 weeks.



Untuk testimoni, sila like page kami di FB iaitu Bio-Beauty Lane. Thanks!!! (^^)


Produk: Sabun buku Marine Essence (Beauty Bar)
Harga: RM35 seketul. Postage RM6 semenanjung Malaysia, RM10 Sabah/Sarawak RM15, Brunei RM35

Kalau beli lebih dari 2: ADA DISKAUN.

SMS/WA: 016-3310 484

0 comments: