Testimoni BBplus Collagen

0
Tumit merekah ke?

Dulu i pun ada masalah ni. Stress gilaaaa. Duduk2 rasa macam nak kopek2 pastu ambik kertas pasir kikis semua kulit merekah tu. Serious annoying. Huhu.

Produk jangan cakap la. Body Shop, Scholl, Amway, batu pumis, krim, losyen, sabun, spa kaki and entah apa2 lagi tonyoh kat situ nak bagi licin. Tapi setill merekah. Memang i selalu main sabun masa cuci lantai rumah & basuh baju (handwash).

Masa cuba BBplus, tak terfikir pun pasal tumit merekah tu.
Motif asal nak tegangkan kulit muka je.

After 2 weeks, wahhhh terkejut gilaaa. TUMIT DAH LICIN!

And this is a testimoni dari pengguna setia I. Diorang pun dah jadi fanatik BBplus sekarang. Sebulan beli berkotak-kotak terus. Weeee~

PM untuk best price kay. Normal Price RM180.

But ada special price dari kami :)



0 comments: