Eh? Marine Essence tiruan????

0
Haha. Tajuk nak gempak je kan?

Jangan terkejut tau kalau dapat Marine Essence warna macam ni. Ini bukan cobaan, ini betul2!


Kindly note yang mulai bulan Oktober 2014 stok baru Marine Essence liquid wash dah tukar kaler tau. Yang beza warna penutup dia. Content sama berkesan macam dulu, harga of course maintain selagi HQ tak naikkan harga. (Mintak2 la jangan, kesian customer)

So macam biasa, SMS/WhatsApp 016-3310484 untuk sebarang pertanyaan/pembelian okay? Jangan malu jangan segan. Seganlah kalau kulit bermasalah. Nak jugak cantik2 lawa2 hensem2 kan? (^^) 

Pos pakai Poslaju/City-Link.

COD Main Place USJ 21, boleh tolak harga postage (^^)



0 comments: